tisdag 18 oktober 2016

Att se sig själv med helt nya ögon

**Inlägget är ett samarbete med Dress Like Marie**

När har du senast blivit stylad och känt dig som en prinsessa? Jag var med om det idag. Och jag kan säga att det är evigheter sedan jag känt mig så glad, så ompysslad, så snygg och så bekväm i min egen kropp som jag kände mig idag. Hela kvällen har jag gått omkring med ett leende på läpparna, för vad några energiknippen till kvinnor gjorde under en timme denna eftermiddag.

Min kompis och kollega från gymmet, Lisa, frågade mig nyligen om jag var intresserad av ett samarbete med dem. Hon jobbar på företaget Dress Like Marie, som hennes mamma (Marie, därav namnet) startat. Och eftersom jag tycker att det de gör är så fantastiskt och bra, var jag inte sen att tacka ja.

Den fräcka och underbara citronklänningen.
Och idag hade jag alltså äran att bli ompysslad och uppfixad av både Lisa och Marie och några andra färgstarka kvinnor som ska öppna butik i Närpes. Jag kan inte förstå att jag inte kommit mig iväg till butiken här i Mariehamn tidigare. Efter idag lär det garanterat bli fler besök.Genast jag steg in genom dörren kände jag mig välkommen på ett helt annat sätt än när jag stiger in i någon annan butik. Lisa och Marie hälsade med kramar och komplimanger, och den positiva energi som omger dessa kvinnor går att ta på. Det lyser ur ögonen och syns att de verkligen älskar det de gör. Marie var först ut med att välja en outfit åt mig. Målet var att hitta något jag aldrig skulle ta på mig annars. Och hon lyckades verkligen.


Jag ser lite obekväm ut här ännu, och själva outfiten var verkligen främmande för mig. Men jag gillade färgen, och alla sa att den passade mig bra. Och älskar skarfen. Och skorna! Jag blev kär i skorna på en gång. Och de fick följa med mig hem, jag kunde inte slita mig från dem. Tänk att de skor jag letat efter i flera år fanns just här, bara ett stenkast ifrån mig.

Lisa och jag,
Nästa outfit stod Lisa för. Och hon valde en kombination som kändes mer bekväm för mig. Den satt som en smäck. Och denna magiska tunika (som Lisa valt att kalla den) fick följa med mig hem den också. Jag måste erkänna att jag tog det säkra kortet när jag valde plagg till mig prickiga påse som kom med mig hem. Men jag kan lova att damerna idag öppnade upp mina ögon för nya kombinationer och kläder jag aldrig trott jag skulle bära.

 

Outfiten ovanför var jag mycket skeptisk till när jag fick den i min hand. Men föga förvånande, även den satt som en smäck. Dessa kvinnor kan verkligen sin sak. Och vad det kändes uppiggande med färg så här när jag själv känner mig höstgrå och blek. Det var en av kvinnorna från Närpes som valde denna outfit, så även ni uppe i Österbotten kan känna att ni är i trygga händer om ni går in i en Dress Like Marie butik. Samma sak gäller outfiten nedanför, även den är utvald med hjälp av österbottninska superkrafter. Och den beiga tunikan bara älskar jag, så skön och mjuk. Vill du själv klicka hem den åt dig, eller något annat, kan du gå in här. Detta var en av mina favorit-outfits. Perfekt för årstiden och halsduken och halsbanden var bara top notch. Jeansleggingsen, som dessutom är på kampanj just nu, fick följa med hem även de. Kommer aldrig ta dem av mig.


Lisa var framme igen och valde en stilren och snygg outfit åt mig. Och jag kände mig så fin, igen en gång. Dress Like Marie står för kvinnlighet, självförtroende och glädje, och man skulle inte kunna beskriva dem bättre. Allt detta kände jag i överflöd denna eftermiddag. Man blir verkligen stärkt av ett besök i deras butik. Och jag kan garantera att du blir det oberonde kroppsform och storlek. Det är det nya lyckopillret. Har du en dålig dag. Besök en Dress Like Marie- butik!


Jag är så glad att Lisa frågade om jag ville om jag ville samarbeta med dem. Ska jag göra ett bloggsamarbete med någon ska det kännas äkta och ärligt. Och jag kan stå för det jag skriver till hundra procent. Jag kände det redan innan, men efter dagens besök är jag övertygad. Vi kvinnor ska kännas oss vackra och självsäkra, oberoende form och storlek. Och det vet Lisa och Marie och alla andra som jobbar inom företaget. Inte nog med det, de brinner för det. Brinner för att just Du ska få känna dig som en prinsessa när du stiger in genom dörren. Och när du går ut går du med huvudet högt och självsäkra steg. Det kan jag lova dig. Det måste vara magi de sysslar med. Vill du läsa mer om Marie kan du kika på denna artikel som handlar om hur allting började. Är så glad att äntligen få träffa Lisas mamma. Nu vet jag var hon fått sin energi och glöd ifrån.

Finalen bestod av att Marie kom med den så kallade "citronklänningen". Den som jag har på mig på första bilden. Jag var minst sagt skeptiskt. Men det hände något när jag hade den på mig. Jag såg mig själv med helt nya ögon, och nu kan jag inte slita blicken från bilden då jag har den på mig. Ser ni hur glad jag ser ut. Det har jag Lisa och Marie att tacka för. De tog fram något jag inte visste att jag hade i mig. Bli inte förvånade om jag dyker upp någon dag och hämtar citronklänningen!

2 kommentarer:

  1. Jag var på stylingkväll dit i våras med några vänner och blev även jag totaltfrälst i de där kängorna, men de var för dyra då jag ännu gick på hemvårdsstöd. Sen när jag fyllde år hade mina vänner köpt dem åt mig i present ♥ Även jeansleggingsen bor jag i ;)

    SvaraRadera
  2. Ja jeansleggingsen och skorna är fantastiska! Och vilka fina vänner du har! 😊

    SvaraRadera